Firma-arrangementer
 

BLI MED VINNERNE AV FINNMARKSLØPET OG VÅRE FANTASTISK FLINKE HUNDER PÅ UNIKE OPPLEVELSER MED SLEDEHUNDKJØRING PÅ HARDANGERVIDDA!

Vi tar hånd om ditt firma-arrangement enten det er jubileer, konferanser, kampanjer/incentives, intern og ekstern motivasjonsbygging, produktlanseringer eller team-building. Ta en telefon til oss og vi ordner transport, overnatting, bespisning, aktiviteter og underholdning. Vi tilbyr hjemmekoselig atmosfære i en kjempetrivelig fjellstue, nydelig hjemmelaget mat og unike ”ville” aktivitetsopplegg  som er en energi-bombe for dine medarbeidere. Med Hardangerviddas storslåtte natur rett utenfor døren, er det en opplevelse bare å være hos oss.

Vår spesialitet er SLEDEHUNDKJØRING HVOR DU OG DINE FÅR KJØRE EGET HUNDESPANN!
  
Vi skreddersyr ditt arrangement enten det er overfor kunder eller ansatte. Å komme litt bort fra hverdagen blir stadig viktigere. Arbeid er i mange tilfeller en stor del av hverdagen, og da er det fint å oppleve noe litt annerledes med dem man faktisk deler mye tid sammen med. Ikke bare for opplevelsen skyld, men også for å motivere og effektivisere arbeidsdagen.
 
Vår ideologi er å skape nye relasjoner ved felles opplevelser og utfordringer. Vi har spesialisert oss på lun og hjemmekoselig atmosfære, meget god mat basert på råvarer fra naturens eget spiskammers. Og vi leverer de råeste opplevelser ute i naturen, hele tiden innenfor dine rammer. Om du skal ha et lunsjmøte med en spesiell ramme rundt eller arrangere kick-off for en større gruppe medarbeidere, ta en telefon til oss og vi ordner hele arrangementet. 

Vi ordner:
· transport
· overnatting
· alt av mat/servering
· aktiviteter
· underholdning

Vi skaffer foredragsholdere, artister, skuespillere,  trubadurer, fele- eller fløytespiller, folkedansere, bygdeoriginaler, toastmaster og kjente kokker.
 
Et arrangement består av mer enn bare det å oppleve. Det sosiale mellom venner er vel så viktig. Når man sitter foran peisen eller rundt bålet med noe godt å drikke og praten går om løst og fast. Opplevelsene deles med flere enn deg selv, og minnene lever mellom dere i evig tid. Vi vet å verdsette disse små ting. Den gode maten, de små øyeblikkene, det totale inntrykket. Vi kan hjelpe deg med å skape magiske øyeblikk. Gi deg og dine ekte opplevelser. Opplevelser som gjør noe med deg. La oss hjelpe til å oppfylle noen drømmer. Du vil merke forandringen blant dine medarbeidere når arrangementet er omme!

Minimum antall personer: 10


 
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!
 
 

 
 
 
 
 
 
Copyright © 2018 Fagerheim Fjellstugu AS