Bonus til alle turgåere – Motta vårt rabattkort!
 

Fagerheim Fjellstugu ligger vakkert til midt på Hardangervidda, og med flott utsikt til Hardangerjøkulen. Her er det et fantastisk turrerreng i alle himmelretninger. Etter å ha fått mange spørsmål opp gjennom årene har vi bestemt oss for å lage guidede turer. Det vil være minst én tur per dag, og alle turene gjennomføres av kjentmann. Med på turen hører det også med en bonus i form av matpakke og varm eller kald drikke.

I den forbindelse har vi laget et rabattkort. Dette fungerer slik at du får rabatt fra og med tur nummer 2. Dette er et godt tilbud, og rabatten er på hele 15 %.

Velkomstbonus til alle med bil
 

Dersom du kommer med bil gir vi deg gratis parkering av denne under hele oppholdet ditt. Denne velkomstbonusen gjelder året rundt, og for alle som har booket minst én overnatting eller én guidet tur med oss.

Ekstra bonus sommeren 2019
 

Siden dette med guidede turer er noe nytt vil vi ha et ekstra fokus på dette nå i 2019. Det betyr at som ekstra bonus gir vi alle som melder seg på gratis drikke til matpakken. Vi har både vann, saft, kakao, te og kaffe.

Enkelt å registrere seg
 

Det er enkelt å registrere seg og bli med på tur. Alt du trenger å gjøre er å melde deg på online. Ved registrering angir du navn og adresse samt e-post og telefon. Dette er uten innskudd, da vi tar betalingen når du ankommer Fagerheim fjellstugu.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hardangervidda og et vakkert stykke Norge!

 
 
 
 
 
 
Copyright © 20018 Fagerheim Fjellstugu AS